3-1

Utklassning! Vad finns egentligen att säga en sådan här kväll. Det lyriska tillståndet man fortfarande befinner sig i, gör det svårt att finna orden. Därför får ni helt enkelt vänta på ett mer utfylligt inlägg senare i helgen. Jag var hur som helst grymt nära på min tippning om 3-0. Dessutom nära på 1000kr på lången ifall bara bönderna i skåningarna hade gjort sitt.


3-1
I brist av egna bilder får denna duga. Boateng, "vår neger" var klart matchens lirare, och sparkade på allt och alla!

I morgon åker vi till GBG med laget och super och "spelar innebandy". Räkna med en utfyllig helgresumé på måndag!!!

42 Dagar Kvar!

Peace // R

44 dagar kvar..

Nu är det bara 44 dagar kvar, ifall mina räkningar stämmer...
21.00 den 15 Juni, är det förmoldigen många fler på arenan. Då sitter jag och Mr. T där på våran kortsida och skålar glatt med fulla bönder från hela Sverige och ser på när Sverige möter Paraguay. Idag fick vi våran sluträkning - mycket pengar, men det är det fan värt! 
   
44 dagar kvar..

Hur som helst är det klart vilka hotell vi ska natta in oss på, först Ibis Dusseldorf Hauptbahnhof, sedan Mercure Berlin Tegel Airport Ost. Kanske inte dem hotellen vi hoppades på, men det blir nog kul där med. Kl 06.15 den 9 Juni bär det i alla fall av!

Hade väl egentligen tänkt mig att skriva ett inlägg i berusat stadie igår kväll. Men jag hamnade hos tidigare omnämnd Sara i Zinkensdamm efter den underbara Gentlemanspelningen. Till min stora förvåningar fick jag inga överdrivna allergiska reaktioner av hennes två katter, där den ena hade en fetish att bita en i tårna konstant.

Men förlåt Felicia! Hoppas du har överseende... trots arga kommentarer imorse. För övrigt är du väl den enda som skriver några kommentarer, så du är värd att omnämnas i bloggen. Trots att du mest skriker och är arg på mig har vi våra trevliga stunder, kanske inte alltid när vi jobbar dock heller. Men men trots ditt morgonhumör älskar jag dig syster. (Förmodar att du kommer tjata länge om detta nu)...

// En mycket trött Rikard

Artur Lundkvist!!

Till våran stora glädje såg vi på vår solskenspromenad att någon person också har fattat tycke för den störste av dem alla... Artur Lundkvist!! Tack till personen som sprider Arturs kärlek till sumpanborna;)

Finns att finna på flera platser runt Tornparken tydligen, men säkert på andra ställen med...

Artur Lundkvist!!

Jag Vill Smeka Marken Med Min Hand
Och Komma Den Att Blomma Och Utstråla Ljus.
(Ur GLÖD 1928)

/// R


Helgresumé

VECKA 16!

Fredag:
Egentligen var det ingenting tänkt till fredagskvällen, då ingen av oss hade pengar eller egentlig ork. Men efter lite övertalning från Tjylen, så bokades Marre och Snakas in för lite Texas Hold'em. Självklars hakade även Rille på och runt 21 tiden samlades vi på klassiska Cue Club för lite myspys. Då ingen hade råd med mer än spelet, blev det en torr kväll, förutom någon bira, äckelcider och chokladmilkshake(savas, som dock Kylen fann det roligt att hälla ut i sitt eget knä). Angående spelet så vann Savas den första omgången och Marre den andra. Men varken Rille eller Kylen sörjde så allvarligt över det. Istället avrundade vi runt 12-tiden och båda parter somnade tidigt. 

Cue club


Lördag: Dock var Kylen ovetande om ett pågående problem. Medan han låg och sov, hade en skrämmande process satt sig igång i hans lilla datorburk. Och när han väl vaknade uppstod det komplikationer iform av läskiga varningsrutor och ej fungerande internet. Där startade även Rikards problem då han ringdes in som konsult. Men först ägnade Rille och Kylen tid till en solig lunch med några kalla "Christian Firtal Calle" på Rikards balkong. Sedan efter en solig promenad till Webhallen och ICA Maxi, med spindelinköp, satte båda sig ner vid datorn. Fredrik som var för upprörd för att tänka klart lämnade gladeligen över problemet till RIkard som suckade djupt... flera gånger!

Men efter diverse omstartningar, lusläsning av en minst 10 år gammal instruktionsbok från TELIA som enbart täckte alla Windows äldre utgåvor, flera samtal till Telias kundtjänst, så löste sig det sig till slut.
Problemet var egentligen bara att vi skulle kontrollera våran "utrustning", Telia såg inget fel på den från sitt håll så alltså var det VI som hade fel på "utrustningen". Men allt löste sig efter att vi enkelt bockat av en ruta, och Rikard fick glatt lämna platsen. Sedan hände inte så mycket mer på kvällen, Fredde spenderade sin kväll till att åka runt i en bil och Rikard med att titta på TV med familjen.

Söndag: En riktigt spännande dag!!! Inte ett skit har blivit gjort. Rikard har febrilt försökt plugga religionen, men utan lyckat resultat. Istället har Rille pysslat med PA:t, för att hinna klart i tid. Fredrik har fått 8 lax av sin generöse mormoder, vilket passar bra till Tyskland som snart ska betalas in. Annars har det mest funderats över budgeten, med hur man ska ha råd till GBG och diverse studentskivor. Dessutom är det Derby mot aporna på Torsdag, och det kostar mer pengar. Turligen har vi i alla fall redan införskaffat en del bira. Förhoppningsvis bjuder torsdagen på god öl i solskenet och lite fotbollspelande med bönderna, och sedan en utklassning från AIK's sida.

To be continued..


47 dagar kvar!!!

4-0

Medan Tjylen står/sitter i och fryser på Råsunda stadion, sitter man och segar med en tråkig religionsbok. Har till min egen förvåning lyckats med en riktigt god middag i form utav, köttbullar och såna där skruvade makaroner + gräslök som garnering. Annars är det enda glädjande en seg dag som denna är att AIK nyss har gjort 4-0 mot Hudiksvall. Målet stod den galne norrmannen Hulsker för på en nick. Måste medge att det ser ruggigt bra ut inför derbyt mot aporna om en vecka. För första året på ett tag har AIK lyckats med flera bra värvningar i form av Pavey, Hulsker och framförallt Figueiredo m.fl.!

Helgen som stundar är inte direkt lockande, mest Religion och PA och annat skoj plugg. Men alltid kan man få i sig nån bira, för inte fan går det med en helnykter helg. Så förmodligen en kortare helgresumé än senast denna gång, men alltid händer det något.

ps. Apropå DIF, de gjorde sitt första mål nu tydligen mot Halmstad, genom den ofantligt omtyckte Stefan Batan. Men deras "effektivitet" känns inte direkt farlig ändå:P Tippar 3-0 på torsdag, eller det klassiska 0-0

// R


50 Dagar kvar!

50 Dagar kvar!




Jahapp, nu är det bara 50 dagar kvar.
50 dagar kvar till årets händelse, fotbolls-VM i Tyskland. Det som man sett fram emot hur länge som helst,
50 dagar kanske låter mycket men det går fort. Speciellt när det är så mycket som händer just nu. Studenten, alla studentskivor, derby, göteborg med laget och inte att förglömma Svenska cupenmatch idag mot Hudiksvall. dom här 50 dagarna kommer gå fort, riktigt fort.
 
Jag kan inte säga att jag börjar få resfeber ännu, men det känns fan att det börjar närma sig. Kommer bli riktigt roligt där nere. Träffa massa nya trevliga människor, låta ölen flöda ner i strupen och fotboll! Det kan inte bli så mycket bättre.

På tal om cupmatch senare idag, en till synes lätt match på pappret. Hudiksvall som hör hemma i div.2 kan skrälla, det har hänt förut och kommer fortsätta hända. Men jag tror på en förkrpssande AIKseger med 5-1. Nenad kommer förhoppningsvis spela från start och tar chansen med 3 mål som följd.

// Mr. T

Veckans Lista

Veckans lista (vecka 16): SUNKHAK

1. Söderkällaren! motivering: Behövs egentligen ingen. Många trevliga kvällar där, och trots fördomarna verkar Tjylen ständigt vilja dra dit.

2. Söderhof. motivering: För deras billiga spendrups, exemplariska utsikt och trevliga skånska vakt!

3. Dovas/Theodoras. motivering: Syskonkrogarna lyckas alltid! Är den ena fullsatt, finns alltid den andra och variationen skadar aldrig.

4. Biljardpalatset. motivering: En riktig pärla, med ett underhållande Black Jack-bord. Och för Tjylen många givande Jack Vegas-automater! Hade fått en högre placering i listan om kön till biljardborden hade varit kortare!

5. Bel Ami. motivering: En riktig underdog. Här blandas det mesta från flera gyllene generationer i Sumpan. Pizzan är god och prisvärd.

Bubblare: Loch Ness! Broder Tuck!



Vid Artur

Vid Artur



Här ses Tjylen och Kibebe posera vid Arturs staty innan AIK-öis 17/4-06.

Helgresumé

Fredagen började med en degareftermiddag, samtal mellan marre, rille & tjylle så styrdes Söderhof upp, en  oslipad diamant i sunkhakens mekka Medborgarplatsen. Ahman_adde & Klingis skulle ansluta på plats. Efter några pissljumna bira och Fifa begav vi oss tre ner till tuben.

Väl på plats fick vi efter en stund tag i ett bord med finfin utsikt genom krogens panoramafönster. Något som Tjylen särskilt uppskattade och Rille var inte sen att haka på med vinkningar och bankningar. Som bestämt anslöt även Adde & Erik och vi hade en del trevliga sociala konversationer. Några bärs senare och flertalet fingeravtryck på panoramafönstret knackade en biffig ordningsvakt på Tjylens rygg. -"Nu lägger ni av med det där!!".

Vi fattade budskapet.... Ett tag i alla fall. Efter antalet öl senare var det dags för att lätta på trycket. Men när Tjylen skulle klättra upp för trappen igen blev han brutalt stoppad av den lite kortare skånska vakten. - "Du går inte upp här igen!!".  Sedan var det Rilles tur då den längre biffiga vakten hade något att påpeka: - "Din polare är utkastad, alltså måste du lämna stället nu!!" Efter att ha hämtat Marre och försökt snylta upp Klingis drink begav vi oss till Burger King. Efter skrovmål och en lång Tupac-konversation rullade vi ner till tunnelbanan.

Väl vid spärren segar Marre och bonden och bredängaren lämnar oss i förtid. Där dyker en Sara upp, som tar "genvägen" genom blåa linjen-perrongen till Zinkensdamm. Därefter åker Tjylen och Marre hem med Ackallatåget, och Rille hamnar slutligen ute i Rissne. Där träffas Felicia och efter en övertalning Jeppe, efter lite brottning på golvet och en del allvarsamheter vandrar vi hem.

Lördag morgon är man lite avtrubbad från omvärlden och vi segar hemma. Rikard jobbar och Fredrik dricker fler bira i Kristineberg. Rikard har familjemiddag, och träffar Agnes & Felicia.

Söndag blir en riktig segardag, och inte mycket blir gjort eller ogjort. Kylen svullar hos mormor och Mimmi, sen åker han till Lollo. Där ses det på BB och Hockeyn. Rikard minns inte i efterhand vad som har gjorts så söndagen lämnas oomtalad.

Måndag innebär fotbollsmatch mot Göteborgare. Se tidigare inlägg! Dagen avslutas med Fifa och en superkebabrulle.

Massa Pussar // Rille & Tjylen

53 Dagar kvar!!

Lundkvists park!!

Lundkvists park!!




AIK-ÖIS 2-1.. Uppladdningen vid Artur, med några kalla & nazibrudar. Dulle var grym ikväll & "vår neger" rullade boll fint. Med en Dick Last i målet kan det inte bli annat än tre poäng (boateng), ni som är från Göteborg åker alltid hem med sorg!

Mer bilder följer kanske i Mr. T:s inlägg ikväll :P

PUSS // R

..

..


Rikard och Jag, I Tyskland blir det ännu roligare=)

//Tjylen


54 dagar kvar

Börjar med en klassiker:



54 dagar kvar

Är bara 54 (+/-1) dagar kvar typ nu till Tyskland, blir nog mer sånt då Tjylen. Komb. öl,buss,fotboll är aldrig fel så.

// R