Cochabamba

dags for ett nytt kort inlagg, hinner inte med att skriva mer...
Med tre veckors resande kvar sa borjar vi kanna oss lite stressade och lite som att vi slosade bort alltfor mycket tid langs perus nordkust. Bolivia ar verkligen mycket mer intressant och finare! Dessutom ska vi hinna med att se allt innan karnevalen den 21a i Oruru och darefter aka genom saltoken till Chile, plus att vi vill hinna ha lite tid i Chile och Santiago... far se hur det gar.

Efter Cusco akte vi till Copacabana dar det var firande och festligheter, gubbar och tanter sop fran tidig morgon till sen natt i tva dagar och de var verkligen apvraka. Dessutom skulle de vara utkladda i traditionella drakter och dansa hela dagen i gassande solsken. En imponerande bedrift! Dagen efter kalaset lag festivaldoften av piss och ackel tung over staden och vi begav oss till La Paz.

Efter en dag dar gjorde sig stressen pamind och vi tog en dagsbuss upp till en by vid Amazonas dar man kunde gora djungelturer, och begav oss ut pa en 3dagarstripp. Under den fick vi se rosa delfiner, krokodil/kajman/aligator (vet inte skillnaden), massa apor, sengangare, kobra, faglar och alldeles for mycket mygg. Men en rygg som var mer myggbiten an normal och hundratals bett pa fotterna lamnade vi djungeln lagom nojda och lagom besvikna. Besvikna eftersom guiden inte hade respekterat nationalparken och matat djur, haft en tam aligator, vasnats och skrapat ner.

Efter nagra ytterligare dagar i La Paz tog vi en kvallsbuss till Cochabamba dar vi nu ar. Eftersom vi trodde att vi skulle till en liten by fick vi en liten chock nar vi sag hur stor staden var (dryga 500000 pers)...Intrycket av staden ar positivt men det racker verkligen med en dag har, plus att det vraker ner.. Har finns dessutom varldens hogst belagna JatteKristus (en sadan dar kand som finns i Rio de Janeiro)!!

Inatt aker vi vidare till Sucre och darefter aker vi till den gamla gruvstaden Potosi.. allt for nu!

Shuhupp