Typ 13 dagar kvar!

Den 8 Januari bär det av för Rikard. På flyplatsen Bangkok kommer David vänta på mig med öppna armar. En glad överrasking är att där kommer även den "förlorade sonen" Emil stå och vänta. Efter några glada dagar i Bangkok för alla oss tre, kommer David och jag bege oss till Kambodja och Phnom Penh, sedan till Vietnam och åka uppåt innan vi beger oss till Laos och Vientiane. Trippen innan Laos beräknas till en månad ungefär och resten av tiden spenderas i Davids lya i Laos, men innan planet avgår hem den 8 mars så ska någon mer tripp säkerligen avverkas!

Vad jag vill säga är iaf att, för den som känner sig på något sätt intresserad av vad jag har för mig kan läsa på Kibebebloggen, vilken jag kommer uppdatera så fort jag kan. Eller så skiter ni fullstänigt i det, jag hade antagligen ändå inte läst i eran blogg så... Men men, annars skriv gärna ett e-mail eller två, jag lovar att svara. Kärlek till er, ni vet vilka så..

Btw, förhoppningsvis skriver även Fredrik i fortsättningen  här, jag tänker ej beslagta bloggen helt, orkar mest bara ej göra en ny!

Bilder lär även dyka upp på http://kibebe.bilddagboken.se
så checka där med..

Aja lite kärlek till Artur också:
Typ 13 dagar kvar!

Felicia; My name is Earl ikväll?

Puss Puss

Tisdagkväll

Tjylen is BACK!

Sitter här nu och ska snart sussa.
Helgen var av det lugnare slaget denna vecka. På fredagskvällen bjöds det på öl, white russian och nachos. Detta skedde på den sunkiga krogen wollmars som ligger runt mariatorget. Ganska mysigt ställe med underbara nachos och en hel Bennyfamilj.  På hemvägen möttes Sara upp som sedan gjorde sällskap hem.
Lördagen bjöd på slappande och inköpande av ett nytt spel till xbox 360. Viva Pinata, ganska roligt spel men en aning barnsligt kanske. Senare på kvällen bar det av till carmen för en otroligt lugn kväll för att vara mig, kände mig inte alls på hugget.
På söndagen var det dags för bortamatch med 92orna, en vinst inkasserades mot Hässelby. Slutsiffrorna skrevs till 9-1 men kunde ha blivit betydligt större.

Tack och gonatt!