två veckor kvar...

Var ett tag sedan det skrevs något i bloggen.. Så dags för lite text nu..

För den som vill kika på lite bilder från 11. Novembra Krastmala's resa till Vilnius så finns det bilder på:
http://myzn.bilddagboken.se/ under datumen 16-18 mars.

tv? veckor kvar...
Margarita und Jarek

Annars så rullar allting på som innan resan, fast utan min pys.. men om 2 veckor så fan!!! Längtan är stor...

Och för er som ej gör så, checka www.southamerica.rl6.org ..

Ses sen i oändligheten.. Fred ut och kärlek in...

// Rille

Billigt ar bra-

Billigt ar bra-

For tredje gangen ;
 Mysan forsoker kora en feting gastbloggning. For Rasta-Rille skulle springa bara pa toaletten lite. Vi har precis kakat en nice maltid, efter tredje besoket pa Iki kom vi hem med fardiggraddade pannkakor, glass (till pannkakorna), tandkram (som vi skulle kopt forsta tgangen vi va dar), en igelkott (den va dod), makrill i tomatsas och happy rings (till kvallen).


Igar var vi ute pa baluns. Rikard fixa fetragg i form av fet farbror. Han sa att han tyckte att Rikard var en sot flicka. Jag sa att det tycker jag med.


Men faktiskt sa ar jag valdigt glad over att de flesta manniskor ar ganska sa oppna har. Vi (eller inte Rikard dara, han var inte tillrackligt full igar, sa alltsa bara jag)  dansade med ett fodelsedagsfirande gang som berattade en massa om sig sjalva, staden och allt man kan gora har. Sa nu vet vi kanske vart vi ska ga ikvall. Och vad vi ska dricka.  Starka kallas nan giftig sprit som de tydligen dricker har, vi far se om Rikard vagar lukta pa den nar jag bestallt in den.

Imorgon lamnar vi ghettot med hjalp av autobus och Ryanair. Men forst ska vi fira St Patricksday har sa dagens uppdrag, forutom att ga pa KGB-museumet, blir att hitta en nice Irish Pub. Men det ska vi nog latt fixa:)

Det har var en ara...verkligen ( A nu skaulle jag vilja gora ett utropstecken, men det gar inte pa den har sjuka sjuka datorn...) /// Margarita


11. Novembra Krastmala Crew - Vilnius

Sa ar man da utanfor Sverige igen, men den har gangen i Litauens huvudstad Vilnius.. Resan hit gick helt utan problem och vi lyxade till det med en taxi emellan Kaunas Airport och Vilnius, vilket tog 90 minuter.. Sa nu har vi sparat in lite tid, aven fast vi sprang runt i en matbutik javligt lange, stora problem med att valja applen.. och efter att Mysan fatt ta tagit en powernap nu sa ska vi ut i stadens vimmel..

Pga. ryskt tangentbord sa har jag redan forbrukat min gratis kvart, tog 5 min bara att hitta snabelA.. Sa far vara allt for nu...

Fred, karlek och adjokens for nu.


Efter resan

Efter att nu ha funderat på en sammanfattning i 5 dagar, har jag gett upp den idén. Det är alldeles för mäktigt att försöka sig på en sammanfattning av 2 månader så. Men här under har ni i alla fall en karta med resrutten och vart jag/vi var under vilka datum...

Efter resan

Topp 5 under resan:
1. Angkor Wat Siam Reap), nästan magisk cykeltur bland templen.
2. BeerLao, grymt god laosisk öl.
3. Solotrippen till Hanoi, Halong Bay, Luang Prabang, självförtroendestärkare.
4. Prislappen, är inte precis dyrt att leva där.
5. Sticky Rice med favvogrytan, gummorna på Dong Palane-market visste hur man lagade mat!

Motsatta 5 under resan:
1.
Avsaknandet av en viss person, vilket tyvärr begränsade upplevelseintaget lite.
2. Spyendes natives, asiaternas ständiga spyor under vissa bussresor.
3. Magsjuka, Maccaroni Carbonaran i Vang Vieng satte fart på magen tyvärr.
4. Uttråkning, trots en underbar resa blev det lite 'same same' efter ett tag i Vientiane.
5. (vakant)

Aja allt för nu.. Fråga gärna istället...

På fredag är det Vilnius som gäller, så checka gärna bloggen sen igen.

Sabaidee!




Hemma igen!

Sa är man då hemma igen!! Tankte skriva ett litet inlagg för den som ej hör om min hemkomst på annan väg..
Hemresan gick bara bra men var olidligt lång kändes det som. Men kanslan att få återse familjen igen.. den är obeskrivlig.
Aja jag pillar väl ihop en sammanfattning sen om resan, sa checka in igen om ett tag.
Annars puss och kram från er Rikard

Och om 7 dagar åker 11. Novembra Krastmala Crew till Litauen!´//Jarek

Sista natten i Asien..

Sa ar man da inne i det absoluta slutskedet av resan. Kanns lite halvmysko, men da jag har extrem hemlangtan sa sorjer jag inte overdrivet mycket... Men antar att man kommer sakna en massa har borta sen nar man val kommer hem till kylan och hatmelodifestivalen, far rysningar av tanken.. Men men kl 20.05 imorgon (svensk tid) landar jag pa Arlanda, sa sen ses/hores vi.

Antar att jag ska pilla ihop en liten sammanfattning om resan sen hemifran... Men hur som helst tack till er som har foljt med i bloggen och for er som ej gjort det: det ar aldrig for sent att borja! Bloggen kommer fortga och da forhoppningsvis aven i regi av Mr Kyeeln igen.

Aja puss & kram alla dar hemma och i Sydamerika.. Till de flesta av er: -vi ses snart! For den dar andre dar borta i Bolivia sa drojer det en manad till tyvarr.. Men godnatt nu..

Och efter lite jox sa ar samtliga bilder inlagda fran den kvallen i Vang Vieng da jag fortfarande stod pa benen. Sa kolla
http://kibebe.bilddagboken.se en sista gang nu! For kommer inga mer bilder fran resan sen...

Bangkok!

Det ar tur att Mr Kilander ar en sadan klippa som fixar med losenord direkt, cred till dig!

Aja som ni sett i rubriken ar jag i Bangkok nu igen for att spendera mina sista 3 dagar i Asien... Men forst helgen:

Pa torsdagkvallen fick David antligen besked fran sina kompisar om att de var pa vag upp till Laos. Sa lite senare an tankt tog vi bussen till Vang Vieng pa fredagen, dar vi spenderade en eftermiddag med att titta pa lite serier och ata god mat. Sedan blev det lite olspel for att ladda upp for kvallen. Men lilla stackars Rikard kande redan tidigt att magen var lite extra bitsk denna afton. Men eftersom det var nytt sallskap under helgen istallet for Davids monotona prat :P sa ville man ju passa pa att ha kul. Men nagon ol senare och efter lite fyllebananer sa rorde vi oss hemat relativt tidigt. Allt for att vara i form till dagen efter.

Men runt kl 02.00 sa ville magen min annorlunda och bestamde sig for en kaskadtomning. Och efter en riktigt smartsam natt, var det bara att ge upp tanken om morgondagen, och de andra fick roa sig utan mig. Sa dar lag jag i var bungalow med en fantastisk utsikt over magnifika berg, ont i kroppen, korta somnperioder men dock med en ny sorts spannande myror som sallskap. Senare pa kvallen rullade de andra in redigt pa lyset och glada till max och jag lyckades ata en halv portion ris i deras sallskap. Sedan lyckades jag dock sova nastan en hel natt sa till bussresan hem kande jag mig lite battre.
Val i Vientiane hann jag ata fovvogrytan en gang till innan det bar av till nattaget som skulle ta mig till Bangkok. Myspys med sangsate tankte jag men kroppen fick dock ej ro. Men trots en smartande kropp, tom mage och en kanslostorm lyckades jag fanga nagra timmars somn. Nu ar jag iaf i Bangkok, och det kanns lite battre nu efter att jag atit lite (var tvungen att ata pa New Siam for nostalgins skull Rosanna) och en powernap pa ett rejalt budgetstalle som jag hitta (jag ar inte vard battre :P ). Men far se hur kroppen fortsatter att ma. Blir spannande imorgon, far se vad som orkas med har nu innan jag aker hem den 8 mars.

Aja puss & kram for nu!


Sista natten i Vientiane

Eftersom det inte fungerar att gora ett bildinlagg idag, sa far ni kika pa den fina bilden med Davids "fina" lila cykel och en fin Rikard pa http://kibebe.bilddagboken.se istallet! Kolla 28 februari sa.

Annars inget nytt direkt Fredrik. Vi aker imorgon till Vang Vieng som sagt, ska bli skont. Ar valdigt trott pa den har staden, kanns lite som att jag hellre kan vara hemma och rulla tummarna an har sa. Aja om en vecka nu sa sitter jag pa ett plan pa vag till Helsinki.

Aja allt for nu, finns liksom inget mer att saga ju. Det har forovrigt borjat regna nu igen. Sa jag ser fram emot en rolig cykeltur hem!

Och for er som glommer det, kolla www.southamerica.rl6.org , sidan ar visserligen nere igen nu. Men blessa min pys lite anda sen nar den kommer igang igen! Fredrik du med sa!

Puss & Kram & Godnatt